Tuesday, December 06, 2011

Sol och snöIdag har det varit helgdag i Spanien och toppenväder i Andalusien. Förra veckan snöade det ordentligt i Sierra Nevada i Granada, sâ den riktigt sportige kan âka skidor pâ förmiddagen och ta ett dopp i havet pâ eftermiddagen.

Vi mindre sportiga har cyklat längs strandpromenaden i den stekande solen. En bra idé, som vi inte direkt var ensamma om, vi fick dela paseon med hundratals cyklister, barnvagnar, joggare och tvâ stiliga andalusiska fullblod!

Pâ torsdag är det helgdag igen, men dâ ska vi julpynta.

4 comments:

Tuvilda said...

I Umeå är det mest snö och (nästan) ingen sol... Det snöade för första gången på hela vintern i måndags och det blev faktiskt fint ute med allt det vita (ca 2cm). Igår och idag har det snöat mer men eftersom det varit runt noll grader så har det varit rätt slaskigt. Men snart reser jag till la luz andaluza!

Anna Malaga said...

Har sett att ni har haft massor av snö och jättekallt. Sierra Nevada är ju bara en dryg timme härifrân, sâ man kan ju âka dit om man vill Ââa pulka eller bara gâ i snön. Men jag saknar lite det där med att det snöar utanför fönstret eller promenera i nysnö...
Hoppas det fina vädret hâller i sig tills du kommer ner!

Linda said...

Hej Anna!
Jag skulle behöva lite tips om Malaga. Hinner du svara på några frågor? Mailadress?

Tack på förhand!

/Linda

Anna Malaga said...

Hej Linda! Ställ gärna frâgorna här, sâ kan fler läsa. Om det gäller restauranger i Málaga centrum är jag ganska dâligt uppdaterad, tyvärr, men nâgon annan kan kanske svara.