Tuesday, January 31, 2012

Bloggpris

Jag har fâtt en bloggutmärkelse av Tolken, det blev jag jätteglad för! Tack sâ mycket! Hon är simultantolk i Bryssel och har en mycket intressant blogg för oss som gillar sprâk och allt runtomkring.
Nu skulle jag ge en utmärkelse till fem andra bloggar, men jag hinner aldrig läsa nâgra! Förr brukade jag ta en "bloggrunda" var eller varannan dag och titta in pâ alla i min blogglista. När jag sedan tog upp bloggen igen efter tre âr, märkte jag att nästan alla länkar är inaktuella. Jag har inte riktigt haft tiden att gâ igenom listan och leta upp alla försvunna vänner.
Men det ska det bli ändring pâ. I morgon blir det ny blogglista, sâ jag vill gärna att ni rekommenderar bloggar! Era egna, eller andras ni läser. Jag tittar ibland in hos K-L, Karlavagnen och Bella, eftersom jag känner igen mig mycket i deras funderingar. Dessutom hittade jag en blogg frân Madrid, med bara ett inlägg, men det var det bästa jag läst pâ mycket länge - ¡enhorabuena! Synd att det inte verkar bli fler...
Men egentligen är jag intresserad av allt här i livet, förutom astrologi och övernaturliga fenomen. Resor, barn, heminredning, djur, politik, spännande jobb eller bara nâgon som skriver riktigt bra eller roligt! Sâ jag är mycket tacksam för tips.

PS: Nu ser jag att den bergtagne i Madrid har fortsatt skriva. Det lönar sig att klaga...!

4 comments:

Bella said...

Va kul att du brukar titta in hos mig - va glad jag blir, din blogg är sedan du bloggade sist en av mina absoluta favoriter...
mycket för att jag känner igen mig i dina funderingar och tycker om att du skriver om Spanien...

KARLAVAGNEN said...

Häpp! NU HAR JAG OCKSÅ TJATAT!!!

:-)

Anna i Malmö said...

Grattis till utmärkelsen!!
Här kommer några tips: http://truthandfiction.wordpress.com/
http://nattensbibliotek.wordpress.com/
http://www.linusjonkmhttp://www.linusjonkman.com/an.com/
http://www.interesting.org/default.aspx (kröninkerna om kreativitet)
http://linusfremin.wordpress.com/

Anna Malaga said...

Tack!!