Monday, April 07, 2008

Ditt liv pâ sex ord

En kompis till Monica som är journalist och även folkbildare (hon fick abf-pris som ârets folkbildare för ett par âr sen) har en blog där hon lägger upp folks livshistorier pâ sex ord. Titta in här.

4 comments:

sarah said...

Ja bloggvärlden ÄR liten. Jag hittade till din h'rliga sida när jag sökte på Almunecar. Sidan i fr[ga 'r skapad av en av mina bloggbekantas syster. Ja d'r ser man jorden 'r liten och jag har lyckats 'ndra inst'llningarna p[ tangentbordet ser jag. Vad har jag nu gjort....
Blabla tittade in h'r fr[n b;rjan f;r att fr[ga om jag f[r l'nka till dig

sarah said...

Förlåt inlägget ovan blev lite rörigt men jag fattar inte var å,ä och ö tog vägen. Sorry, mitt i chocken lyckades jag vimsa till inlägget. Menade alltså tt sidan om de sex orden är skapad av en bloggkompis syster och jag blev så förvånad över att det fanns en koppling hos dig (som jag hittade till på helt andra vägar). Tycker din sida är jättehärlig och undrar om jag får länka (har själv dock bara en vanlig, rätt oexotisk blogg )

Ha de bra

/Sarah

Monica said...

Hej Sarah! Då har jag träffat din bloggkompis då (min goda väns lillasyster...)! Ja, världen är inte så stor, den ryms ju nästan i en näsduk, som man säger på spanska! Kul iallafall! Annas blog är starkt beroendeframkallande, iallafall om man känner till Spanien det minsta!

Anna Malaga said...

sarah - Ja, världen är liten, och bloggvärlden är ännu mindre ;-)
Kul att du gillar bloggen och länka gärna!

Monica - Tack, och vad kul att så många hoppade på idén!!