Saturday, April 19, 2008

Museo Casas de Muñecas

När det regnar blir min by ganska trist, och jag âker hellre in till centrum. Malaga stad är alltid mysig och romantisk att promenera i med paraply och det finns smâ tapasbarer och roliga muséer. Idag var vi pâ ett dockhusmuseum som är helt fantastiskt, med underbara hus frân 1800-talet och framât.
Själva byggnaden är helt perfekt för sitt ändamâl, ett renoverat 1700 tals hus med patio och balkonger.Husen pâ gatan utanför var i samma stil som mânga av dockhusen... men inte lika välhâllna.

7 comments:

KARLAVAGNEN said...

Oj,glöggen gjorde susen? Måste ta mig en sväng neråt och kolla in de lokala talanger..Jag menar sevärdheterna!!!

Skulle ni inte flytta förresten? Eller blandar jag ihop er med någon annan?

Anna Malaga said...

Haj Karla! Jo, vi ska flytta den 1:e maj. Vi har inte börjat packa eller nâgot än. Är det normalt? ;-)

Kommer du ner sen?

Johanna said...

Vad kan det kosta att hyra ett rum/en etta i Fuengirola per månad i sommar tror du? så att man vet ungefär vilket prisläge man ska vänta sig..

amelia said...

Dit kanske man skulle åka med tjejerna. Fungerar det att ha en väldigt nyfiken och klåfingrig 2 1/2 med sig dit eller är det bättre att placera henne och maken i en lekpark och gå in med den lugnare 5 åringen tro? Regniga dagar kan man också lämpa över barnen på maken och själv gå till frissan, det har jag gjort i dag ;)

Petra H said...

Vilket gulligt museum! Jag antar att det inte varit många barnfingrar som lekt med de dockhusen!!

Anna Malaga said...

Johanna - Under lâgsäsong kostar en liten lägenhet runt 400E, men under sommaren stiger det ganska rejält. Har ganska dâlig koll. Rum är billigare förstâs.

Amelia - Ja, det var sâââ sött! Hon kan nog inte pilla sâ mycket, det mesta är bakom glas. Fast risken finns ju att hon tycker att det är trâkigt.
Mysigt med frissabesök!!

Petra - ja, jättegulligt! Jag antar att de vuxna som gjorde dem har haft riktigt roligt ocksâ....det verkar sâ när man tittar pâ alla detaljer.

ryska kvinnor said...

Vackra och intressanta bilder. Tack.