Thursday, October 04, 2007

Ännu ett bloggtips




Om du, precis som jag, är förälskad i Andalusiens natur och kultur, kan du titta in pâ de här tre bloggarna: Cazorla a pie de Foto, Jaén, bella ciudad de luz och Panorámica Cazorlense.

6 comments:

Annas resa said...

Hej! Tack för fina bloggtips! Jag har länge försökt hitta spanska bloggar att följa och nu fick jag tre fina tips av dig. Kan du tipsa om ytterligare några fler vore ingen gladare än jag!
Trevlig helg från Anna i Piteå

ABRAHAM LÓPEZ MORENO said...

Muchas gracias por difundir Cazorla y su parque a todos aquellos que no la conocen. Desde Cazorla a pie de Foto, un cordial saludo.

Thérèse said...

Fina bilder från en del av Spanien jag knappt vet något om alls

Pumita said...

Jag har kikat lite på bloggarna och kan bara konstatera att jag behöver mycket mer tid, både till att titta på de fantastiska bilderna och att läsa inläggen. Kul men ett nytt hörn av Spanien. Tack för tipset!

Anna Malaga said...

Hej Anna! Spanjorerna har inte kommit sâ lÂngt som svenskarna i bloggandet. Det är mest studenter och folk med specialintressen som bloggar, och det finns inga riktigt bra topplistor eller bloggportaler. Ska se om jag hittar nâgot. Vad vill du läsa om?
Jag bloggade förr pâ spanska ocksâ, men jag hann inte med bâda sprâken.
Kanske nâgon annan här har nâgot tips?

Abraham - Gracias a tí!

Therese - Just det, Jaen är ett bortglömt hörn, men väldigt vackert. Skarpa berg och kullar klädda med olivträd, plus en hel del ganska orörd natur. Det finns ett fint arkeologist museum i Jaen, en vacker katedral och fin utsikt frân borgen.

Pumita - Du fâr tacka Abraham, det var han som presenterade sig ;-)

Annas resa said...

Jag skulle gärna läsa om "ett helt vanligt vardagsliv" i Spanien, (förutom ditt!). Hur tänker och vad gör "en vanlig" spanjor/spanjorska. Det var länge sedanjag bodde i Spanien nu, och det spanska livet hamnar längre och längre bort för mig.
Trevlig helg!