Saturday, November 11, 2006

Vinter pâ stranden

Nu börjar den tiden pâ âret, dâ man verkligen njuter av att bo här i södern. Idag har det varit 22 grader varmt, men inte en enda familjesammankomst med lângbord under parasoller och grillning i sikte.

Man kan promenera längs den ödsliga stranden och leta efter krabbor, snäckor och vackra stenar. Eller sola ett tag och bara lyssna pâ vâgorna. Barnen har en milslâng sandlâda att leka i. Eller en fotbollsplan, vars enda gräns är horisonten...

Gott om plats för alla sorters sporter och aktiviteter.


Det här ser ganska mysigt ut, eller hur?




9 comments:

Anonymous said...

Det ser FANTASTISKT ut! (Skriker lite för att markera.)

Ha en skön helg, kära Anna! Ville bara säga, så att du vet, att du är en omtänksam och godhjärtad vän. Kram!

Anonymous said...

Jag har varit sjuk sen i tisdags och har inte orkat göra så mycket annat än att slötitta på TV. Har kabel-TV och har sett nyhetsreportage från Malaga på TVE om översvämmningar och bilar som sveps ut i havet av regnet,är det långt från där du bor?

Cliff Hanger said...

Retsticka där....

Magnus W said...

Ja man blir ju inte bara lagom lite avundsjuk!

Anna Malaga said...

Lox - vad snällt :-) Du med. Kram tillbaka och ha en skön helg.

Nadia - krya pâ dig! Jepp, här har det regnat ordentligt. Det var värst ât Marbella-hâllet den här gângen, men vi har ocksâ haft flytande bilar ibland.

Cliff Hanger - Det är ju sâ kul att retas ;-). Rutten Malaga-Marbella hade kanske varit nâgot för dig? Garanterat snöfritt och med snälla passagerare.

Magnus w - dags att planera resa igen? Men det är inte sâ här fint varje dag, och dessutom är det kyligt inomhus.

Anonymous said...

Ha en jätteMYSIG helg Anna! Hoppas ni får ha fortsatt fint väder.

Vi har haft sol och relativt varmt 2 dagar i rad nu. Vi skulle ha vrit på fest igår men killarna fick feber. idag mår dom rätt bra, istället är det jag som har feber och fryser. Vi får se om jag orkar gå ner till stranden på en prommis efter lunch, det är ju så skönt där utan turister. Medelhavet är bäst under lågsäsong, helt klart! *s*

Kram,
Nejma

Anonymous said...

Jag ska också ner till stranden idag! Det är ju EFIT idag så jag tog lite foton på vår morgonprommis til bageriet. Kom gärna förbi och se hur husen ser ut i mitt kvarter. Dom i ditt kvarter är ju jättesöta.

Kram,
Nejma

Anonymous said...

Det både ser och låter fantastiskt. Jag avskyr (som jag säkert redan poängterat :P) regn och rusk och hade gärna haft en höst med 15 grader i solen ;)

Anna Malaga said...

Rundviva - Ja, OK för 2 minusgrader, dâ blir det ju snö i stället för smâspik ;-)
Tack och kram tillbaka