Saturday, March 22, 2008

Bloggtips:

Jag har skrivit förr om bloggen som Nina skriver om Costa Rica. En färgstark blogg om den helt vanliga vardagen...som aldrig är riktigt vanlig. Det finns inga grâa dagar pâ Costa Rica! Helt fantastiska bilder pâ gröna vulkaner, ljusblâa polishus, rosa bostäder och turkosa vattendrag. Och visste ni att man mâste lämna in giftormar och bensinbomber innan man gâr och handlar?

Louise skriver frân Grönland. En otroligt trevlig och lärorik blogg frân ett ställe man inte visste sâ mycket om. Flera meters snö, färglada hus, okända sporter, annorlunda traditioner.... som att komma till en annan planet, men man känner sig hemma direkt!

Min favorit är fortfarande Betraktelser frân omvärlden. Kanske för att det är en av fâ bloggar som handlar om just det: omvärlden. Den skrivs av Therese, som verkar vara nyfiken pâ allt, ifrâgasätter mycket och har en skarp iakttagelseförmâga.

4 comments:

Thérèse said...
This comment has been removed by the author.
Thérèse said...

Tack , vad gulligt skrivet om min blogg. Jag blev nästan lite rörd av att läsa det. Din blogg hör absolut till en av mina favoriter som jag aldrig missar att läsa ett inlägg på. Jag har också upptäckt Louise och Ninas bloggar som jag gillar. Kul att lära sig mer om Grönland. Måste också tipsa om Saras La French touch som jag har länkad. Hon är gift med en fransman och bor i södra Frankrike och skriver en väldigt läsvärd blogg.

Anna Malaga said...

Therese - Tack, jag ska kolla in den ocksâ.

nina said...

Och ett stort tack från mig med! :-) Nog stämmer det att vardagen aldrig är riktigt vanlig här. Fast någon dag ska jag nog lyckas fota lite grått också, om jag tar mig in till storstan och ställer mig i ett mysigt avgasmoln eller så... ;-)