Saturday, March 01, 2008

Praktikant pâ jobbet


Det är inte alltid sâ lätt att veta vad man ska göra med barnen pâ loven. Fritids finns inte, men ibland ordnar skolorna aktiviteter. Eller sâ fâr man hitta en tillfällig lösning....

7 comments:

Pumita said...

Vem skulle inte vilja praktisera här?! Han är säkert glad, den lille reportern! Akta dig så han inte tar över ditt jobb. ;)

Unknown said...

Om jag tar med mig mina barn till jobbet sâ blir dom itryckta godis och kakor och ihjälkramade;)

Anonymous said...

Åh, men det där ser ju jättespännande ut. :)

Anna Malaga said...

Pumita - Ja, han tyckte det var jättespännande!

Dossis - haha, det lâter ju inte helt fel det heller!

Barajagjohanna - Visst gör det ;-)

HEMFRÖJDEN said...

Tell me about it, jag får magsår bara av att tänka på vad jag ska göra av mina barn under sommarlovet. Varje år samma dilemma...Sen säger man att kvinnan blir fri och självständig av att arbeta! Ha! Har nog aldrig varit så beroende av andra som jag är nu, ha ha. Nä då, jag ska inte klaga, tycker egentligen det är ganska skönt att jobba ;-)

Anna Malaga said...

nenika - Ja, vi har ju liksom inga abuelos i närheten...fast skolan ordnar nâgon slags campamento under sommaren.
Jag har sân tur att mitt jobb är stängt 1 jul -1 sept, sâ jag behöver inte fundera sâ mycket. Sen kommer min mamma hit fram till 15:e september, när skolan börjar. Men visst är det ett pusslande...Vad brukar du göra?

HEMFRÖJDEN said...

har en "dagmamma" som tar hand om barnen när jag jobbar. Hon har som tur är ingen semester utan tar barnen sju dagar i veckan om så behövs, även jul och andra lov. Har haft tur som hittat denna señora, som inte tar fñr mkt betalt heller. Sen under sommaren åker han till familj i Barcelona under någon vecka. I sommar ska han till salamanca där min mamma bor. Lillpojken är ännu så liten at jag inte kan skicka iväg honom.