Saturday, March 01, 2008

Vista?

Har ni Vista? Är ni nöjda? Jag tyckte att det som förr gjordes med ett enda klick är krângligare och tar längre tid.... Ska ta mig tid att gâ igenom allt. Men jag kan inte pâstâ att jag gillar det, som det ser ut nu.

9 comments:

Pumita said...

¿QUÉ? Utsikten från mitt fönster är alldeles bedårande... när det inte ösregnar förstås. ;)

Vad är Vista?

Pumita said...

Nu har jag surfat runt lite och blivit lite klokare... kanske. Men det regnar fortfarande.

Monica said...

Ja. och nej - Är inte särskilt förtjust heller. Men, vill inte ge upp! Framförallt är det långsamt! Word har vissa bra saker, men det är idiotiskt att doc inte kan konverteras av tidigare versioner, jag sparar allting i 2003-version.... Det enda positiva är spamavdelnignen i windws mail....

Anonymous said...

Mja - neutral. Jag har vant mig vid det - fanns inga alternativ när jag köpte dator senast - men egentligen tycker jag inte det har några fördelar gentemot xp. Iallafall inte för sånt jag behöver det till - mest word och excel, kanske lite powerpoint ibland. Det känns mest som en jädra massa mer interface.

Det värsta är ju att det är så mycket installationer som inte är/var kompatibla med vista när jag köpte det. Var ett jäkla petande att få skrivaren och routern installerad osv.

KARLAVAGNEN said...

Inte jag, men jag känner någon som har det och det verkar imse-vimsigt...

Anna Malaga said...

Pumita - Ok, hasta la vista..;-)

Monica - Jag har knappt börjat, men det verkar irriterande. Och var ska man spara dokumenten för att kunna skicka dem till andra?

Annika - Ja, jag ska börja med det nu...

Karla - ja; och dessutom är jag en vimsig person redan som det här, hehe...

Anonymous said...

Hola bellezas,

Vista är lite långsammare på "gamla" datorer men man kan inaktivera "vista look&feel" och allt blir lite snabbare.

En sak är Vista, en annan sak är Word. Jag skulle rekommendera Open Office istället.

/don juan

Anna Malaga said...

Hola guapo, min dator är sprillans ny, men jag tycker ändâ att det är lângsamt. Open Office? Ska kolla det...

Krokofanten said...

Jag har inte Vista men jobbar med IT och snart skall ju "alla" börja uppgradera till Vista för sin vana trogen slutar Microsoft med sitt support till Windows XP.
För mig är Vista en beta version av ett nytt OS. Jag tycker Vista är långsamt, det gömmer alla enkla funktioner. Kan man XP till fullo betyder det ingenting för att funktionerna har flyttats eller förändrats... Jaa, jag är en surkärring ibland.. Men det handlar också om att "tvinga" sina kunder att byta till det nya...