Monday, March 03, 2008

Marsväder

Det har verkligen blivit vâr. Solen bränner, 23º, havet glittrar.

Den som har tid borde sola nu, innan turistinvasionen börjar. Stränderna är fortfarande folktomma och solen smeker verkligen vâr vita hud. Istället för att grilla den, som i juni. Inte en kräftröd engelsman i sikte, inga bleka madridbor spelar strandtennis pâ strandkanten, inga andalusiska familjer grillar och blandar whisky.

När jag var en glad hemmafru, brukade vi gâ pâ stranden efter skolan sâ här ârs.

7 comments:

AnneliH said...

Vad härligt det låter! Behöver verkligen sol och värme nu. Idag har det varit lite sol men kalla vindar i Östergötland. Snart ska jag dock få lite värme då jag åker till Kanarieöarna, det ska bli skönt.

la linda said...

som student har man mer tid till sådant och jag försöker njuta till fullo. dessvärre har jag hört att vi i barcelona ska få regn i veckan :(

Anonymous said...

AAAAArrrrgggghhhh! Vill vara där just nu :-o Suck ;-)

Annas resa said...

Här uppe i norr ligger snön djup men solen glittrar vackert på den. Det är fint det också, men jag skulle nog välja ditt klimat om jag fick bestämma...;)

HEMFRÖJDEN said...

Mmm, samma här!! Fast om tio dagar får jag kanske se snö då jag ska till sverige i några dagar. Har inte varit där på över två år!

HEMFRÖJDEN said...

Ähum...måste få störa igen ang bloggtekniken. Fattar inte hur jag får ner länkarna nedanför presentationen och arkivet. Som det är nu hamnar länkarna längst upp. JAg upptäckte det när min mamma sa att min enbart fotoblogg var himla intressant och välskriven (!) Hon hade ju klickat på DIN blogg i tron om att det var mina inlägg där uppe....

Anna Malaga said...

Anneli - Hej! Vad härligt med Kanarieöarna, där är det dessutom varmare, riktig sommar.

La Linda - Ja, vâren är opâlitlig här ocksâ. Vi ska fâ kyligt.

Gioia - Det förstâr jag! ;-)

Anna - Men DET lät ju härligt!

Nenika - Härligt med Sverigebesök! Det verkar som om det kan bli en del snö inom den närmaste tiden.
Tror att du kan "dra" ner länkarna bara.