Sunday, September 10, 2006

Bokblad för en gräsänka

Mannen har precis âkt till Sevilla, där han kommer att gâ pâ kurs tills pâ fredag.
Precis lagom till min vecka som gräsänka har ett bokpaket kommit pâ posten! Cecilia flyttar frân London till San Francisco och ville bli av med nâgra böcker... jag fick Liza Marklunds Sprängaren och Prime Time och Ulla-Karin Lindqvists Ro utan âror. Den senaste är kanske inte sâ rolig läsning, men säkert tänkvärt och välskrivet.
Tack! Tack! Tack!!
Helt perfekt för mina myskvällar pâ egen hand. Om nâgon har ett par lagom murriga höststormar att avvara, sâ skicka dem gärna härât.....

7 comments:

Anonymous said...

Jag älskar själv att läsa, en syssla jag kan ägna timme efter timme efter timme åt. En av de bästa böcker jag läst på senare år, är Siri Hustvedts "Vad jag älskade". Passar utmärkt på en höstkväll! :)

Anonymous said...

Trevlig läsning!

Jag har inte läst någon utav de böckerna, men skulle gärna vilja läsa "ro utan åror".

Anonymous said...

Jag har läst "Ro utan åror" och kan varmt rekommendera den! Jag blev både rörd till tårar och arg å hennes vägnar för att livet behandlade henne så grymt. Samtidigt var jag otroligt imponerad av hennes mod att vara så personlig.

Anna Malaga said...

Ja, det ska verkligen bli intressant att läsa. Som vanligt fatsnar jag väl i boken till klockan fyra pâ morgonen...

Thérèse said...

Jag har också en tendens att fastna i böcker och inte lyckas lägga ifrån mig dom... Inga murriga höststormar här än och dom får gärna vänta en vecka till för då åker jag tillbaka till Madrid. Där är det fortfarnade sol och över 30 grader på dagarna. Jag ska ligga vid poolen , äta tapas , dricka tinto de verano och cortado

Anna Malaga said...

Therese - ja hit vill hösten aldrig komma... 31 grader har vi haft idag. Sâ en tinto de verano är nog ingen dum idé.

Bloggblad said...

Hehe, jag var tvungen att titta in här, för jag testade att googla på mitt efternamn... och... jag hade hellre varit "Bokblad för en gräsänkling".... :)
Hälsningar
Marianne Bokblad