Monday, July 02, 2007

Google-träffar

Det är ju alltid kul att se vilka galna google-sökningar folk kan komma hit pâ.
Roligt att när de söker pâ "spanska samhället" eller "utflykter Andalusien", kommer min blogg högst upp.

En del svenskar frân Örebro och Solna kommer hit genom att söka pâ "bordeller Costa del Sol". Man kan ju alltid hoppas att de fâr sig en tankeställare när de läser mitt inlägg. Men troligen inte....

Fast kul att se att de trots allt kollar runt lite bland resetipsen. Kanske kommer de pâ idén att lägga pengarna pâ skaldjursrestauranger istället....?

8 comments:

Pumita said...

*asg* Min specialitet är escort service! På alla möjliga språk. Det verkar vara både turister och inhemska googlare som är i stort behov av den sortens service.

Bara för att jag en gång för länge sedan skrev ordvitsar på finska med just de två orden...

Anna Malaga said...

Där ser man! Och här gör vi oss till med att skriva om historia, böcker och annat tjafs...;-) Snacka om dâlig marknadskännedom.

Anonymous said...

Åh, jag skulle vilja se hur folk hamnar hos mig också. Men jag orkar inte ta reda på hur man gör. :)

Anonymous said...

Jag läste ditt inlägg där om bordeller. Jag har ofta funderat över den frågan, alltså prostitution. Om dess vara eller icke vara. En sak är ju säker, det går aldrig att få bort denna verksamhet. Borde man därför inte göra den fullt legal, ge tjejerna kontrakt, seguridad social, regelbundna läkarkontroller osv, sluta kriminailsera dem, ge dem anständiga arbetsförhållanden Ok, jag vet, det låter ju romantiserande utav bara helskotta – det är väl inte ett anständigt jobb hur man än putsar på fasaden - men kanske jag gör mig förstådd ändå. Jag minns nämligen en svensk ”känd” prostituerad som kämpade rejält för att få bli egen företagare med sin verksamhet, betala skatt, få rätt till A-kassa och hela köret . Undrar om de skulle engagera sig så här?.

Förresten angående lesbiska kändisar i Spanien så verkar det som om en av tjejerna i ”Robinson”, eller Supervivientes som jag tror det heter här är åtminsone bisexuell. Såna viktigheter man snappar upp när man tjuvkollar på ”Tomaten”. 

Anonymous said...

Hur kollar man hur folk hamnar hos ens blogg?

Anna Malaga said...

Johanna - Du kan ju installera en statcounter. Det är bara att registrera dig, sâ fâr du en kod du kan klistra in.

Amy - Det är en intressant frâga. Snacket gâr ungefär likadant här, men det är egentligen flera olika problem.
Som självständigt arbetande prostituerad, kan man ju registrera sig som vilken egenföretagare som helst och betala skatt och sjukförsäkring. Men det finns mânga som jobbar pâ bordeller och fâr betalt av ägaren utan att vara officiellt anställda. Mânga av dem är ocksâ illegala och en del under tvâng. Problemet är den enorma efterfrâgan. "Vanliga" spanska prostituerade som fritt har valt sitt jobb räcker liksom inte till.
Bordellägarna kommer undan lagen om koppleri genom att inte anställa sina arbetare. Men alla vet hur det är och ingen gör nâgot ât det. Poliser och domare köper ju ocksâ tjänster....

Anna Malaga said...

Karlavagnen - Hej, jag har precis svarat johanna längre upp.

Anna Malaga said...

Amy - just det. Jag tittar sällan pâ Robinsson, men du kan ju ha rätt. Men alltsâ, har hon själv sagt nâgon?
Pâ tal om tomate är ju Jose Javier en av dem som har kommit ut pâ senare tid. Men hur jag än tänker, kommer jag inte pâ nâgon tjej.